Delen

Facturen niet zichtbaar, gesynchroniseerd naar het verkeerde boekjaar in AccountView? ?

De volgende onderwerpen worden hieronder besproken:

De facturen zijn waarschijnlijk gesynchroniseerd naar het verkeerde boekjaar in AccountView, de facturen van het nieuwe jaar staan in het boekjaar van vorige jaar in AccountView.

  • Verwijder de facturen uit AccountView in de administratie van het vorige jaar (begin bij de onderste factuur met verwijderen, zo worden de regels in zijn geheel verwijdert, anders alleen het bedrag).

  • Zorg ervoor dat alle facturen in Autoflex die gemaakt zijn in het vorige jaar gesynchroniseerd zijn naar administratie het oude jaar.

  • Pas de administratiecode aan in Autoflex, zorg ervoor dat het gekoppeld is aan het boekjaar van het nieuwe jaar (zie ook Stap 6).

Klaarzetten mutaties

  • Zet alle facturen uit het nieuwe jaar weer klaar om door te boeken (ze staan nu namelijk op geboekt), ga naar Extra > Koppeling AccountView > Klaarzetten mutaties. Vul dan de vanaf datum en de datum van de facturen van het nieuwe jaar. En zet de vinkjes aan bij de verschillende soorten facturen die je klaar wilt zetten. En klik daarna op de knop: OK.

  • Ga daarna naar synchroniseren en klik op de knop synchroniseren en alle facturen gaan door naar je boekhoudsysteem.

Overnemen beginbalans

  • Neem daarna de beginbalans over van het oude jaar naar het nieuwe jaar, ervoor te zorgen dat het huidige boekjaar weer volledig aansluit op het vorige. 
    Hiervoor ga je in Autoflex naar Extra > Koppeling Accountview > Overnemen beginbalans

Gerelateerde artikelen


autoflex9
synchronisatie
accountview