SnelStart koppelen

De volgende onderwerpen worden hieronder besproken:

Makkelijk boekhouden voor zzp'ers. Ben jij als zzp 'er ook veel tijd kwijt aan je boekhouding? En heb je elk kwartaal weer last van administratiestress? Daar hebben wij een oplossing voor. Het is makkelijker dan je denkt.

Instellen van de koppeling

Extra → Koppeling SnelStart

Voor het tot stand brengen van een koppeling tussen Autoflex en SnelStart moet deze worden ingericht. Bij menu Extra → Koppeling SnelStart, Instellingen kan een koppelsleutel worden toegevoegd.


Koppelsleutel in SnelStart

Snelstart → Koppelingen

De koppelsleutel maakt een verbinding met de SnelStart administratie. De koppelsleutel kan worden overgenomen uit SnelStart in de administratie. Ga hiervoor naar https://web.snelstart.nl/login , open de administratie.

Ga naar koppelingen, zoek naar “Autoflex” en klik op de koppeling, hier kan de sleutel worden overgenomen.


Foutmelding

Het kan voorkomen dat bij het exporteren van facturen een foutmelding optreed “string is too long to fit”. Het gevolg is dat de PDF factuur bestanden niet worden opgeslagen in Snelstart, en het exporteren van de boekingen wordt afgebroken. Installeer in dit geval de laatste versie van Autoflex. Mocht het probleem zich dan nog voordoen controleer dan of je computer voldoet aan de Autoflex systeemeisen, zie https://docs.autoflex9.nl/wiki/x/H4DaFg

Gerelateerde artikelen

autoflex9