Menupermissies aanpassen in Autoflex?

De volgende onderwerpen worden hieronder besproken:

Na een update van Autoflex en nadat de administratie georganiseerd is, dienen nieuwe menuopties geactiveerd te worden om ervoor te zorgen dat nieuwe functies en schermen gebruikt kunnen worden.

Groepscode menurechten

Ga naar Admin → Beveiliging → Menupermissiegroepen. Klik hier op OK. Je hoeft niets in te vullen.

Menu Permissie Groepen DEM

Je komt nu in het bovenstaande scherm. Je kan metboven in de werkbalk bladeren naar de diverse groepscodes. Blader naar groepscode ‘DEM’. klik hier op “Permissies”

Permissies

Wanneer je niet met een naam hoeft in te loggen als u Autoflex start, kan je in onderstaand scherm klikken op “alles insluiten” en dan “OK”.

Menu Permissie Groepen SUP

Blader hierna ook naar groepscode ‘SUP’ en sluit hier ook alles in en klik op “OK”

Let op:

om veiligheidsredenen zetten wij de nieuwe uitbreidingen en menuopties van deze versie niet standaard aan. Je wilt bijvoorbeeld niet dat iedereen in de werkplaats na de update ineens gebruik kan maken van de nieuwe bedrijfsmonitor waar in al jouw omzetgegevens getoond worden.

Als je wél moet inloggen in Autoflex zal je dus de menupermissiegroepen handmatig moeten activeren als je gebruik wilt maken van eventuele nieuwe functionaliteiten van deze versie. 
Als je ook de elementpermissiegroepen heeft ingesteld, dienen deze ook opnieuw geactiveerd te worden via Admin → Beveiliging → Elementpermissiesgroepen.

Gerelateerde artikelen

autoflex9
update
installatie